Quoted
Myslim ze na prvom a najhlavnejsom bode sa jednoznacne zhodneme:
1: KOMUNIKACIA -
- ak rabujem slabého hráča a on nenapíše ani riadok, rabujem ho ďalej... (ak sa neozve, je to pre mna signal ze mu to asi ani nevadi)
- ak začne vypisovať nejaké vulgarizmy, jeho dni sú zrátané... (najhorsia vec co moze hrac urobit, urazanim ma dalsi utok takmer isty)
- ak napíše niečo, čím dá najavo, že má skutočný záujem napredovať a hrat, väčšinou nemám to srdce ďalej ho trápiť...
- pocas komunikacie mozno zistite ze utocnikovi len prekaza ze neprispievate do bane, tam je pomoc lahka... nieco proste prispejte, snazte sa mat v kazdej bani a pile na ktorej tazite, aspon nejake darovane drevo na rozsirenie. Nulovy prispevok irituje kazdeho
2: NEDRZAT PLNE SKLADY -
- Vacsina utokov je za ucelom rabovania surovin, a ak ich mate plne sklady, necudujte sa ze to laka ostatnych. Treba si uvedomit ze suroviny su ako magnet, cim je ich viac, tym je pritazlivost silnejsia.
- Ak nebyvam casto online - treba vypnut tazbu a postavit trznice. Ked budem online za usetrene peniaze kupim co potrebujem a hned dam stavat. Pripadne tazbu stiahnut tak aby sa pocas nepritomnosti netazilo zbytocne nad bezpecnu uroven skladu.
- Suroviny hned investovat do vystavby, pripadne vojska atd... Pred spanim
po sebe upratat a zbytky surovin ktore uz nedokazete minut radsej predat ako nechat cez noc vyrabovat.
- Mozete byt akokolvek moralne zalozeny, ked vidite plny sklad, tak tam idete..
- (od verzie 0.3.4) -Vyrazne zvysena bezpecna uroven skladov! Odteraz dokazete ustrazit podstatne viacej surovin ako v predoslych verziach! - Vyuzivajte bezpecne urovne skladov v kazdom meste a samozrejme sklady rozsirujte pokazde ako je to mozne!
3: UDRZUJTE ASPON MINIMALNU ARMADU -
- tak isto pozorujem ze vela NIE LEN zaciatocnikov zabuda na aspon jednu bojovu lodku v pristave - najjednoduchsi sposob ako obmedzit rabovacov z ineho ostrova, pripadne zdrzat ich a ztazit im usilie.
- Vyvarovat sa nuloveho generalskeho skore, je to signal ze nemate absolutne ziadnu armadu a zaroven utocnik vie na isto ze nepotrebuje posielat spehov aby zistil ci je pristav alebo mesto branene. Pokojne vas vyrabuje s 5 sermiarmi.
- Investovat do velkej armady v tomto stadiu hry asi nema zmysel, utocnikova presila vam ju pravdepodobne aj tak rozprasi. Za tie suroviny radsej rozsirujte budovy ktore vam mozu priamo alebo nepriamo pomoct
, tak vidím ako napreduje, ako sa rozvíja...
..a nechal..samozrejme, jak sa pisalo..hraju aj tupohlavci, ktorych cielom je farmit hracov, ktorym svieti 0 v gs a je jedno, ze to je 2tis ucet...teraz som zacal hrat uz trochu aktivnejsie a mam casto okupacky na malych hracoch..a dennodenne mi svieti utok na nich...samozrejme, ze utocnik je vzdy bodovo v top 100.. . Mozete byt akokolvek moralne zalozeny, ked vidite plny sklad, tak tam idete..otazka uz len je, preco posielate spehov do tych malych miest, ked ich nechcete drancovat
...skratka, je to vojnova hra a kto sa nevie zariadit, ma moznost hrat farmville
..p.s. stale nechapem, jak toto moze niekto hrat na stavanie domcekov..sux..

...,,Som v obraze..."povedala Mona Lisa.....
This post has been edited 3 times, last edit by "nopredsaja1" (Jan 18th 2010, 4:08pm)